CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim sürecinin ardından 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti.

Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne giriş yaptı. Özel, Erdoğan'ı kapıda karşıladı.   

İki lider, fotoğraf çekiminin ardından Özel'in 12'nci kattaki makam odasına geçiş yaptı. 

CHP tüzük kurultayında gerginlik! Yavaş isyan etti: Özel ve İmamoğlu açıklama yaptı CHP tüzük kurultayında gerginlik! Yavaş isyan etti: Özel ve İmamoğlu açıklama yaptı

AK Parti ile CHP liderlerini 8 yıl sonra bir araya getiren 1.5 saatlik görüşmenin ardından siyasette 'normalleşme süreci' tartışması yaşandı. Görüşmeden 40 gün sonra Erdoğan, Özel'e iade-i ziyarette bulundu. Yine 90 dakika süren görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

CHP lideri, Erdoğan'ı aracına kadar uğurladı. 

CHP liderinin makam odasındaki görüşmeden ilk kareler geldi. Bu kez görüşmede boş koltuk olmadığı, Erdoğan'ın Türk Bayrağı'nın, Özel'in ise CHP bayrağının önündeki koltukta yer aldığı görüldü.

Erdoğan 18 yıl sonra ilk kez...

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ziyarette bulunmak üzere parti genel merkezine geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son 18 yıl önce Başbakanlığı döneminde, CHP Genel Merkezi'nin açılışı sebebiyle eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı ziyaret etmişti. 

Editör: Şehir Gazetesi